Tippcontainer med lock Högbyggd Heavy Duty 690 liter

MoveTipp

Leveranstid 4-5 veckor

Produktspecifikationer

• Automatisk tömning vid gaffelspridning
• Mått: 1670x900x1450mm
• 3mm plåt i baljan & 10-15mm underrede
• För tuffa förhållanden
• Tjockare plåt
• Kraftigare låsning
• Förstärkt infästning
• Kraftigare styrjärn

En tippcontainer är industrin, verkstaden och lagrets trognaste tjänare. Den används för att effektivisera arbetsplatsens avfalls- eller materialhantering och underlättar källsorteringen.

Denna svensktillverkade tippcontainer är marknadens tåligaste container med tjockare plåt, kraftigare låsning, förstärkt infästning och kraftigare styrjärn – allt för att hålla år efter år. Denna hållbara konstruktion kontrolleras tre gånger vid tillverkning, och är rustad för att klara tuffa förhållanden varje dag.

Tippcontainer med lock lämpar sig bäst för källsortering, avfalls- och materialhantering. Denna rejäla Heavy Duty variant passar dig som tömmer tyngre material, skräp eller sopor flera gånger om dagen.

Denna variant har två luckor för effektivare tömning. Säkerhetskedja ingår alltid vid inköp av den här varianten för din säkerhet. Kedjan har som främsta syfte att förhindra arbetsolyckor genom oavsiktliga tömningar av tippcontainern.

Tippcontainern passar utmärkt till truck och är Automatisk tömning vid gaffelspridning (ATG - automatisk tömning vid gaffelspridning). Med denna funktion kan truckföraren sitta kvar i trucken och enkelt sprida gafflarna på trucken för att tippa containern. En svin(n)smart lösning som både sparar tid och förbättrar arbetsmiljön för de anställda.

Alla våra tippcontainrar har som standard en harmonisk blå färg. För att underlätta er källsortering kan ni även be om en kundanpassad tippcontainer med önskemål om en annan färg som uppfyller era behov.

Fortfarande skakig i benen? Var lugn! Be om en Offertförfrågan med dina önskemål, problem eller frågor. Våra experter återkopplar till dig inom kort.

Artikelnummer : 181249
Längd (mm): 1670
Bredd (mm): 900
Höjd (mm): 1450
Volym (L): 690
Färg: Blå
Godstjocklek underrede (mm): ca 10-15
Godstjocklek balja (mm): 3
Pris på förfrågan
Pris på förfrågan

På jakt efter begagnat?

Många av våra produkter finns även som begagnat. Hör av dig till oss så ser vi om vi har just det du söker!