Berglöfslådan®

Berglöfslådan - industriklassiker med succé sedan 1953

En av våra mest uppskattade produkter är Berglöfslådan. En svensk industriklassiker för tung materialhantering och förvaring. 1953 uppfann Gösta Berglöf lådan med den geniala konstruktionen - en robust låda som pallar trycket, mycket genom den rillade plåten som gör den oerhört tålig. Berglöfslådan blev snabbt synonym med tunga transporter, likt vad SJ-pallen betytt för de lätta. Vi är oerhört stolta att föra arvet av ingenjör Berglöf vidare - vilken än idag gör succé inom tung materialhantering. Genom åren har Berglöfslådan sparat in stora kostnader på billigare transporter och mer rationell hantering. Hos oss på MoveTech hittar du originalet.

Sätt knorr på lådan
Vi vet att ingen verksamhet är den andra lik. Därför kan vi utgå ifrån Berglöfslådans standardutförande men göra vissa korrigeringar som gör att den är helt anpassad efter just era behov och användningsområde.  

Vi har genom åren utvecklat över 200 olika kundanpassningar efter våra kunders specifikationer. Allt ifrån korrigerade mått och andra materialval till tillhörande lock, hjul, fästen eller tappkran - det mesta är möjligt! Vi vet helt enkelt hur man sätter knorr på Berglöfslådan®!

Berglöfslådan®
11 artiklar
Fallande ordning
 1. Berglöfslådan ®
  Berglöfslådan ®
   
 2. Berglöfslådan ® 20T
  Berglöfslådan ® 20T
   
 3. Berglöfslådan ® 12T
  Berglöfslådan ® 12T
   
 4. Berglöfslådan ® 4T
  Berglöfslådan ® 4T
   
 5. Berglöfslådan Custom ® Kundanpassning
  Berglöfslådan Custom ® Kundanpassning
   
 6. Berglöfslådan ® 20T
  Berglöfslådan ® 20T
   
 7. Berglöfslådan ® 12T
  Berglöfslådan ® 12T
   
 8. Berglöfslådan ® 6T
  Berglöfslådan ® 6T
   
 9. Berglöfslådan ® 4T
  Berglöfslådan ® 4T
   
 10. Berglöfslådan ® 2T
  Berglöfslådan ® 2T
   
 11. Berglöfslådan ® 1/16
  Berglöfslådan ® 1/16
   
Fallande ordning