Backvagnar

Förenkla transporten av plastbackar eller andra diverse objekt med en backvagn på MoveTech. Du kan enkelt och smidigt stapla en backvagn för praktisk förvaring. Konstruktionen på vagnarna är robusta med hög maxkapacitet. Bläddra igenom vårt breda sortiment av backvagnar som trådtrallor och backtrallor i olika material. Välkommen!

Backvagn

Backvagnar för backar och andra diverse objekt

Vi erbjuder backvagnar i många olika utföranden. Du kan välja ett utförande i ESD förhöjd som skyddar mot statisk elektricitet. Dessa vagnar är godkänd av SP Sveriges Tekniska Forskninginstitut med SP-metod 2472. Förhöjda trallor är anpassade för standardbackar 800x600 och 600x400mm. Placera backen i rätt lyfthöjd så förenklar du hanteringen. Stålrörstrallor passar den som behöver transportera tyngre objekt, i exempelvis backar. Maxbelastningen på dessa är 400kg och trallorna är staplingsbara samt utrustade med dragstång.

 

Robusta backvagnar som är galvaniserade är anpassad för tung och regelbundet arbete av tunga gods. De lämpar sig bäst för vardaglig varuhantering. Alla våra vagnar har hög maxbelastning, så du kan tryggt och säkert förvara tunga gods på den utan att den går sönder eller viker sig. Med länkhjul blir backvagnen svängbar, vilket gör det enkelt för dig att transportera godsen.

Skapa rätt förutsättningar med en backvagn

Att välja rätt backvagn kan vara svårt. Den finns i många utföranden och gjorda av diverse material, för att du ska välja rätt bör du tänka på följande:

 

  • Hur tunga gods ska jag transportera på backvagnen?
  • Vilken typ av miljö arbetar jag i? Välj ESD utföranden för skydd mot statisk elektricitet
  • Är det viktigt att spara på arbetsutrymme? Backvagnarna är staplingsbara, vilket gör att du sparar på utrymme