Plockvagnar

Att plocka varor och produkter kan vara både bökigt och osmidigt om man saknar rätt utrustning. Här hittar du plockvagnar för att göra denna uppgift både lättare och snällare mot kroppen. Kika in i vårt sortiment av plockvagnar och hitta din favorit redan nu!

Plockvagnar

Plockvagnar

När varor, paket och annat gods ska packas och transporteras på ett ergonomiskt och effektivt sätt är plockvagnar ett utmärkt hjälpmedel. Plockvagnar används flitigt inom både lager och butiker där varor eller paket ska packas upp och transporteras. Den typiska plockvagnen finns i flera olika varianter men har oftast två hyllor för enkel och smidig förvaring. Plockvagn i galler är vår mest köpta då den med sin smidiga design både är praktisk och ergonomisk. 

 

Vi har flera olika modeller och varianter av plockvagnar. Oavsett vilken bransch eller arbetsområde din verksamhet verkar inom har vi en plockvagn som matchar era behov. De plockvagnar som visas på vår hemsida är endast ett axplock av den katalog vi har tillgång till. Vid klurigare uppdrag går det även utmärkt att kundanpassa en plockvagn designad helt utifrån din verksamshets unika behov. 

 

Vid valet av plockvagn är det viktigt att tänka på tre saker: 

  1. Användningsområde
  2. Ergonomi
  3. användningsmiljö

 

1. Användningsområde

Se till att välja rätt plockvagn till rätt uppdrag. Behöver du en stackningsbar? En eller två hyllor? Med eller utan handtag? Funder noga kring vilka egenskaper som gynnar din organisation bäst. 

 

 2. Ergonomi

Våra plockvagnar har flera ergonomiska egenskaper. En plockvagn med fjädrande hylla är utmärkt vid varuplock då den anpassar höjden oavsett vikt för att avlasta axlar och rygg. Fyra länkhjul gör den enkelrullad för att minska ryck och drag med rygg, nacke och armar. 

 

3. Användningsmiljö

Vad är viktigt för dig i din arbetsmiljö? Behöver plockvagnen tåla utomhusbruk? Behöver den utrustas med "tystare" hjul för att matcha en lugn och tyst arbetsmiljö? Fundera kring hur er arbetsmiljö ser ut och hur er plockvagn ska matcha denna miljö och ni kommer välja en vagn som håller länge.