MoveTechs historia

MoveTech har sitt huvudkontor i Örebro och vi är idag en av de ledande leverantörerna av utrustning för industri, lager och kontor. Vi började 1997 och har enda från början specialiserat oss på att först och främst analysera våra kunders behov och därefter anpassa våra produkter efter de behov de angett. Tack vare det här sättet att tänka och agera har vi kunnat förbättra arbetsmiljön avsevärt på hundratals arbetsplatser.

Det började med tron på en låda…

Sagan om MoveTech börjar redan 1995 när vi kom i kontakt med producenterna av Berglöfslådan®. Snabbt uppstod en vilja att göra affärer ihop och vi såg en enorm potential i Berglöfslådan. Genom några av våra intressanta idéer fick vi i uppdrag att utveckla försäljningen. Uppdraget utfördes med ära och på mindre än två år ökade försäljningen från 200 000 till 2 500 000 SEK. Vi på MoveTech blev erbjudna att helt ta över tillverkningen och försäljningen av Berglöfslådan och vi antog utmaningen. MoveTech AB var fött. Nu började arbetet på allvar och vi åkte land och rike runt med MoveTech och Berglöfslådan, men utökade också vårt produktutbud med flera andra transport- och förvaringslådor.

Under våra många kundmöten runtom i landet såg vi att arbetsmiljön på många arbetsplatser fortfarande hade stora brister, trots våra flexibla lådor. Gång på gång fick vi frågor om vi inte kunde ordna fram andra produkter för att förbättra arbetsmiljön. Med åren har därför MoveTechs produktkatalog växt och idag finns produkter i många olika kategorier, som alla har en sak gemensamt – de är anpassade för att göra din arbetsmiljö bättre och din vardag lättare.
 


om oss.jpg

Bland våra storsäljare finns bland annat Höj- och sänkbara bord, Tippcontainers med ATG, Berglöfslådan, Plastlådor, Transportlådor, MoveBox, Lyftbord, Säkra Lyftsystem och många fler nyttiga produkter.


MoveTech växer och vi är idag en familj av drivna medarbetare som alla brinner för att utveckla din arbetsmiljö.

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. 

019 611 19 19 / info@movetech.com

 

Vännerna på MoveTech