Om oss

Hej, och välkommen till MoveTech!

Vad roligt att just du hittat hit! Här hittar du information om MoveTech, oss MoveMakers, vår hållbarhetsstrategi, konceptet andra chansen och lediga tjänster. Tveka inte på att höra av dig till oss om det är något du undrar över. Kontaktuppgifter hittar du här

 

Vi gillar att höra från dig!

Om MoveTech

Med hjärtat i centrala Örebro utrustar vi Sveriges företag till en säker och effektiv arbetsmiljö – detta med stort fokus på hållbarhet och återanvändning.  Med 25 års erfarenhet är vi experter på tung materialhantering för industri, lager och kontor. Vi är en smula stolta men hungrar samtidigt efter mer. Vi håller till i den K-märkta tidigare brandstationen vid CV-området i Örebro, där du hittar ett tävlingsinriktat gäng av MoveMakers som gärna tillägnar rasterna åt några ronder cirkulär pingis. 

Med ett stålstarkt original som revolutionerade hela Sveriges industri för tung materialhantering år 1953, sattes stommen till vår affärsidé – vi talar givetvis om vår kära vän Berglöfslådan. Med sin robusta konstruktion som håller år efter år trots slitsamma förhållanden, har den satt grunden för resterande produktsortiment. Vi arbetar endast med noga utvalda produkter av hög kvalité som tåls att användas - år efter år. Vår största mission är att erbjuda våra kunder ergonomiska lösningar som är hållbara i trippel bemärkelse – för miljön, plånboken och kroppen.

Vi vet att varje företags utmaning är unik, därav är det ingen större överraskning att så är också lösningen. Redan från start år 1997 har vi specialiserat oss på att analysera varje kunds enskilda behov, för att kunna erbjuda en kundanpassad lösning, speciellt anpassad till dennes unika behov. Tack vare detta arbetssätt har vi kunnat förbättra arbetsmiljön avsevärt hos hundratals arbetsplatser runt om i vårt avlånga land. Du hittar våra produkter hos Volvo, IKEA, Stena Recycling och – vågar vi påstå – på de flesta av landets ledande företag. Dessutom hjälper vi många av dem att tänka smartare inom hållbarhet och återanvändning.

Återanvändningsgarantin Andra Chansen

Vi på MoveTech är övertygade om att bra produkter har fler än ett liv. Därför har vi stiftat något vi kallar för Återanvändningsgaranti. Det betyder att vi hjälper företag att återanvända utrustning och inredning som har mer att ge – så att de kan få nytt liv någon annanstans. Det är vad vi kallar för svin(n)smart affärsstrategi. 

 

Har du funderingar kring hur din arbetsplats kan bli mer effektiv? Eller hur ni kan arbeta smartare för en mer hållbar arbetsmiljö? Tveka inte att kontakta oss - vi gillar att höra från dig!

 

Vännerna på MoveTech