Container

Alla industrier kan behöva en robust och pålitlig container, och vi kan lova att vi har en modell som passar just dina behov. Välj bland den klassiska Berglöfslådan, en rad olika miljöcontainers och plastcontainers. Om du ändå inte hittar något som passar dig så löser vi det också, för med över 200 kundanpassningar i ryggen så vet vi hur man skräddarsyr en container.

Container

En container för tunga transporter

Berglöfslådan® blev snabbt för tunga transporter vad SJ-pallen var för lätta. I takt med att den gjorde sitt segertåg genom landet, sparade tung industri stora kostnader på billigare transporter och mer rationell hantering. Den är fortfarande idag en riktigt spargris för resurser hos företag runtom i landet - och för moder jord.

 

Att vår transportlåda Berglöfslådan® fortfarande är så populär, beror säkert på den enkla men geniala grundkonstruktionen. Men vi på MoveTech vill också tro att våra extrema kvalitetskrav har bidragit till att den blivit en sådan trotjänare. Containern används inom lager och industri för tung transport och materialhantering. I över 20 år har lådan tillverkats av oss på MoveTech med egenbyggda verktyg, vilket också gör att vi kan skräddarsy den helt efter er verksamhets behov och användningsområde.

 

Dessutom har vår strävan att lösa våra kunders olika behov, skapat flera vidareutvecklingar av grundkonstruktionen. Spana även in vårt stora sortiment av en tippcontainer, även här ligger vi i framkant och erbjuder dig bästa lösningen för din verksamhet. Du tömmer dem i en större container som sedan transporteras vidare till återvinning. Våra tippcontainrar är rustade för de allra tuffaste hanteringssituationer inom lager, industri och verkstad.