Tippcontainer Öppen Standard 950 liter

MoveTipp

Leveranstid 4-5 veckor

Produktspecifikationer

• Automatisk tömning vid gaffelspridning
• Mått: 1550x1570x880mm
• 3mm plåt i baljan & 3-4mm underrede
• För tuffa förhållanden
• Tjockare plåt
• Kraftigare låsning
• Förstärkt infästning
• Kraftigare styrjärn

Denna svensktillverkade tippcontainer och tipplåda är en av marknadens tuffaste container med tjockare plåt, kraftigare låsning, förstärkt infästning och kraftigare styrjärn – allt för en effektiv avfalls- och materialhantering. Denna hållbara konstruktion kontrolleras också tre gånger vid tillverkning för att säkerställa bästa kvalitét.

Har du hört att med en tippcontainer med funktionen automatisk tömning vid gaffelspridning (ATG) så tippar du alltid med vinst? Denna container är utrustad med just ATG-funktion för att truckföraren ska enkelt kunna sprida gafflarna på trucken för att tippa tippcontainern. En svin(n)smart lösning som både sparar tid och förbättrar arbetsmiljön för de anställda.

En tippcontainer i Öppen Standard utförande är utrustad för att klara tuffa förhållanden varje dag. Det innebär att ju oftare du tömmer din container, desto tuffare variant på en tippcontainer behöver du i din verksamhet. Därför lämpar Öppen Standard utförande sig bäst om du arbetar med alla material utom metall, förutsatt att dropphöjden inte är särskilt hög. Om du tömmer metall rekommenderar vi att du spanar in Heavy Duty eller Super Duty utförandena.

Alla våra tippcontainrar har som standard en harmonisk blå färg. För att underlätta er källsortering kan ni även be om en kundanpassad tippcontainer med önskemål om en annan färg som uppfyller era behov.

Fortfarande skakig i benen? Var lugn! Be om en Offertförfrågan med dina önskemål, vad för typ av container du vill ha, problem eller frågor. Våra experter återkopplar till dig inom kort.

Artikelnummer : 181036
Längd (mm): 1550
Bredd (mm): 1570
Höjd (mm): 880
Volym (L): 950
Färg: Blå
Godstjocklek underrede (mm): 3
Godstjocklek balja (mm): 3
Pris på förfrågan
Pris på förfrågan

På jakt efter begagnat?

Många av våra produkter finns även som begagnat. Hör av dig till oss så ser vi om vi har just det du söker!