Eurobackar

En euroback på MoveTech är prisvärd, robust, slittålig och idealisk för alla förvarings- eller transporteringsbehov på lagret. Den finns i olika storlekar och utrustade med olika egenskaper, för att matcha dina och arbetsplatsens behov. Utforska vårt spännande utbud och välj ut din favorit eller favoriter!

Eurobackar

Att tänka på när man väljer eurobackar

Eurobackar är anpassade plastbackar efter EUR-standard (EUR-pallmått), och kan enkelt och smidigt skapa effektiv materialhantering genom att förvara dem på lastpallar, för att sedan transporteras vidare. För att du ska välja rätt euroback bör du tänka på följande:

 

 • Storleken: Måtten på eurobackarna delbara för att vara anpassad efter en plastpall. Väljer du en euroback som har måtten 600x400mm mäter den upp till en halvpall och en med måtten 300x200mm mäter upp ¼ av en pall. Tänk därför på lastpallen och plastpallen mått och dina behov.
 • Funktionalitet: Är det viktigt att eurobackarna ska kunna staplas på varandra? Välj en euroback med profilerad botten för trygg och säker stapling.
 • Syftet med eurobacken: För effektivare materialhantering, vill du ha euroback med profilerad botten eller euroback med lock. Tänk på hur du kommer använda dem och vad som passar dina behov.
 • Prägling: Önskar du märka upp din euroback och profilera ditt företag, erbjuds det till utföranden med släta ytor

Köp eurobackar tryggt och enkelt online

I vårt breda utbud av eurobackar kan du smidigt och enkelt få inspiration och hitta den, eller dem som passar dig och din arbetsplats bäst. Komplettera gärna med lock för att säkert förvara lådans innehåll eller stapla dem på varandra för att frigöra arbestutrymme. Har du svårt att få en helhetsbild själv kan du kika på våra lock till backar som vi har skapat åt dig. Om du har några frågor eller funderingar så hör av dig till vår kundservice - vi erbjuder alltid personlig service!

Annat av intresse:

 

Vanliga frågor och svar

 • Vad är leveranstiden på en euroback?

  Leveranstiden för våra eurobackar är mellan 5-7 arbetsdagar. Vid kundanpassning blir leveranstiden aningen längre. 

 • Kan jag märka min euroback?

  Ja, om du vill profilera ditt företag går det att ordna. Detta erbjuds endast till eurobackar med släta ytor. Kontakta oss genom att ringa 019-611 19 19, maila info@movetech.com eller använd vår livechatt för personlig service. Vi hjälper dig till rätta!

 • När ska jag välja en euroback med lock?

  Vill du kunna spara på arbetsutrymme bör du välja en euroback med lock. De är staplingsbara så att du enkelt kan stapla dem ovanpå varandra. Detta är en utmärkt förvaring- och transportlösning. 

 • Hur vet jag om eurobacken är livsmedelsgodkänd?

  Alla våra eurobackar är tillverkade i Poly Propylene (PP) med materialursprung i nymaterial. Detta gör dem livsmedelsgodkända.