Omklädningsrum

Ta ditt omklädningsrum till nya höjder med någon av våra produkter. Skapa ett härligt och trivsamt rum med högkvalitativa och stilrena våtrumsmattor, klädskåp, sittbänkar och småfacksskåp på MoveTech. Hos oss kan du botanisera bland ett brett sortiment, så att du kan inreda ditt omklädningsrum efter dina egna behov och önskemål. Ta en titt på vårt utbud och beställ tryggt och enkelt online!

Omklädningsrum

Inredning till alla omklädningsrum

Ett omklädningsrum är inte komplett förrän den är inredd med sittbänkar, klädskåp, våtrumsmattor, småfacksskåp och andra tillbehör. Hos MoveTech finner du ett brett sortiment av inredning till den lilla och stora omklädningsrummet på arbetsplatsen. Behöver du inspiration? Ta del av vår inspirationsartikel om hur du skapar det perfekta omklädningsrummet.

Bekväma sittplatser och praktisk förvaring

Alla arbetsplatser med ett omklädningsrum är alltid i behov av enkla och praktiska förvaringslösningar och bra sittplatser. Håll ordning och reda på arbetsplatsen genom att samla ombyten på ett och samma ställe med något av våra klädskåp och omklädningsskåp i olika material. Placera robusta sittbänkar på omklädningsrummets golv som erbjuder många sittplatser. Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkters specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Minimera bakterier i omklädningsrummet

En hälsosam arbetsmiljö är viktigt oavsett arbetsplats. Här hittar du våtrumsmattor med antibakteriella egenskaper. Vi vill att du ska, och du kan, hitta allt du behöver hos oss. Därför erbjuder vi ett brett brett sortiment av olika typer av våtrumsmattor som ringgummimattor och gummimattor. Allt som behövs för industrin och verkstaden helt enkelt!