Amphi-tech

Moveboxen blir del i (livs)viktigt uppdrag hos Amphi-tech

Då och då hittar våra plastlådor helt nya användningsområden. Amphi-tech kontaktade oss för att hitta en snabb och säker lösning för att klorera flytblock på plats. Normalt kloreras flytblocken på hemmaplan i Åsbro, innan de körs till reservoaren som ska rengöras och underhållas för dagen. Då måste blocken plastas in individuellt innan frakten, eftersom att renligheten är mycket viktig.

Vid Amphi-techs hantering av vattenreservoarer lämnas aldrig något åt slumpen. Verksamheten handlar till stor del att skapa en säker miljö för dricksvatten, vårt viktigaste livsmedel. Kvalité blir därför ett krav på alla delar av verksamheten.

Varför en MoveBox?

  • Jag ringde till MoveTech och var ute efter någon typ av spillbassäng på kort varsel. Men efter samtal med Markus blev det istället om MoveBox, som faktiskt fungerade bättre för ändamålet. Den stora volymen och höga kanterna gör att vi kan klorera mer åt gången, berättar Gunnar Wahlgren, installation och underhåll.


Amphi-tech rengör både manuellt och med hjälp av robotar. Roboten kör på botten och samlar upp smuts - och måste såklart också kloreras innan användning. Normalt spolas den med klorlösningen, men med hjälp av en stor MoveBox kan man istället sänka ned hela roboten i klor och därmed säkerställa att den är helt ren. 


amphi.png
 

Spar på resurser

Genom att skapa förutsättningar att klorera flytblock och robot på plats sparar vi både tid och miljö. Varje flytblock behöver inte rengöras och plastas in hemma i Åsbro, utan kan skickas rakt in i lastbilen, och sedan rakt från rengöring ned i reservoaren. MoveBoxens kvalitet gör att den håller länge i verksamheten och är en av våra bästa produkter för återanvändning om den av skulle stå utan användningsområde någon dag.


Vi på MoveTech tackar för att vi fått tillfälle att leverera till en (livs)viktig verksamhet - och hjälpa till att spara resurser i form av pengar, tid och miljö. Läs mer om Amphi-techs verksamhet HÄR.

Vännerna på MoveTech

Läs fler av våra härliga kundcase!