Brödbackar

Förvara och transportera nästintill vad som helst med den stabila och travbara brödbacken. Passar utmärkt exempelvis på lagret eller i verkstaden, eller varför inte hemma i garaget? Köp våra brödbackar, vi garanterar att vi har någon som passar dig och dina behov!

Brödbackar

Att tänka på när man köper brödbackar

Med rätt val av brödbackar skapar du enkelt en mer effektiv materialhantering och samtidigt skapa en ergonomisk miljö. När du ska köpa en brödback ska du tänka på följande

 

  • Syftet med brödbacken: Behöver du effektivare materialhantering, väljer du en brödback i euro-form, den är robust och anpassad för distribuering med greppbara handtag. 
  • Temperaturtåligheten: Om temperaturtålighet är viktigt, till exempel för butiker, tål våra brödbackar temperaturer från -30 till +80 grader. 
  • Utförandet: Färgen på din brödback kan vara viktigt, du hittar våra utföranden i blå, gul, grå och orange färg. Tänk på dina användningsområden.
  • Egenskaper: Våra brödbackar är lätta att rengöra och anpassade enligt Euro-norm. De har robusta egenskaper, vilket innebär lång livslängd och gör den till ett prisvärt alternativ. Tänk på vad som är viktigt för din verksamhet.

Hitta rätt brödback

Vi erbjuder ett brett utbud med olika perforerade varianter och möjlighet att välja färg utifrån dina villkor och behov. Det dem har gemensamt är en robust design som utmärker sig bäst i distribuering. Oavsett vilken variant eller storlek du väljer, så har de alla en lång livslängd vilket gör dem till prisvärda alternativ. Dessutom är de lätta att rengöra och tillverkade i livsmedelsgodkänd polypropen. Tåligheten på dessa är -30 till +80 grader, vilket gör att de också passar utmärkt till butiker, livsmedel och andra verksamheter. 

Annat av intresse: