Örebro Ståldörrar

MoveTech optimerar hanteringen hos Örebro Ståldörrar

Trots mängden produkter på lager går det mesta av företagets dörrar direkt från tillverkare till kund då de inte har någon egen produktion. 
 
  • Vi är klassade som specialiståterförsäljare, och är en av tre sådana i Sverige, berättar Mattias Kronberg som är VD på företaget.
     
  • Vi är experter på att hitta rätt dörr till rätt behov, säger han och beskriver deras sortiment som inriktat på branddörrar, säkerhetsdörrar och ljudisolerade dörrar. Kundbasen består främst av byggbolag och industrier och Mattias förklarar deras relation som ett tätt samarbete.
     
  • Det är viktigt att vi stöttar våra kunder och tillför något bra för dem, säger han.


På plats i Örebro gör de även anpassningar på dörrarna, vilket i kombination med lagerhållning och frakter kräver en hel del hantering av produkterna som är både stora och tunga. När det var dags för företaget att göra om i sin verkstad kom MoveTech in i bilden.
 

  • De kom till oss och gav förslag på lösningar som passade verksamheten och utrymmet. Vi ville få ordning och reda på grejerna vilket löstes med förvaringsskåp, arbetsstationer och verktygstavlor, berättar Mattias.


ösd.jpg

 

Förutom att få en organisera verkstad var det även viktigt att hanteringen av produkter skulle bli så smidig som möjligt.
 

  • Det blev ett L-ställ för hantering av glasrutor, en tippcontainer för materialhanteringen och några lyftbord till dörrarna, rabblar Mattias.

 

  • Lyftborden är jättebra för att enkelt lyfta och rulla iväg dörrarna, säger Mattias kollegor som jobbar i verkstaden. Dessutom passar borden perfekt mellan gafflarna på vår truck, fortsätter de och berättar att detta var viktigt i valet av leverantör. 


Vill du också ha hjälp med att inreda och optimera ert lager och verkstad? Hör då av dig till oss på 019- 611 19 19 eller info@movetech.com så berättar vi mer om vårt sortiment och våra lösningar.

 

Vännerna på MoveTech

Läs fler av våra härliga kundcase!