Sliptjänst AB

 

Slipat företagande sedan 1924

Återanvändning i fokus när Sliptjänst AB rustar om till ergonomiska kontorsmöbler. I Norrköping ligger företaget som i över 80 år har levererat sliptjänster och skärande verktyg till trä- och metallindustrin. Nu när kontoret rustas om, tar de hjälp av MoveTech för att hitta ett grönare alternativ till ny företagsinredning och utrustning. 

Hållbarhet är en självklarhet

Redan från start har familjeföretaget som nu är inne på tredje generationen, arbetat strategiskt med hållbarhet. Med över 80 års erfarenhet av knivslipning för industrimaskiner, är Sliptjänst  ett av Sveriges äldsta sliperier. När företaget ville ställa om till ergonomiska kontorsmöbler, var det ingen slump att de valde andra hand i första hand. 

 

  • Det kändes helt självklart att köpa bättre begagnade grejer, dom är ju nya för oss! Säger Jenny Henrysson som är administratör på Sliptjänst AB.
Ser fördelarna med begagnat 

Med resurser för slipning inom både trä- och metallindustrin har familjeföretaget sedan 1924 levererat tjänster och skärande verktyg till hela Sverige. Kontoret som är beläget i Norrköping, har tidigare haft arbetsplatser med fasta skrivbord. Nu flyttar nya tider in, och det är dags att investera i ergonomiska arbetsplatser med justerbar höjd. Via LinkedIn hittade Jenny möjligheten att köpa begagnat på MoveTech. Snart därefter stod ett kontor på plats med nygamla möbler i bra skick, hållbart både för miljön och medarbetarna!

 

Att tänka miljövänligt när det kommer till företagsinredning är inget nytt för Sliptjänst. Jenny berättar att de vanligtvis kollar blocket och aktioner när kontoret står inför en upprustning. 

 

  • Det kan ofta vara onödigt dyrt med ny inredning, och ibland är till och med de begagnade grejerna bättre än de nya, menar Jenny. 

 

Vi på Movetech vill tacka Jenny och Sliptjänst AB för deras förtroende och för att de tänker ett extra varv på det cirkulära när förändringens tider står för dörren. 

IMG_8772-2.jpg

 

skänk.jpg

Vill du veta mer om vilka begagnade produkter vi har i sortimentet just nu? Ring oss på 019 611 19 19 eller skicka ett mail till info@movetech.com så berättar vi mer. Hoppas vi hörs! 

Läs om hur vi hjälpt fler företag till en smartare arbetsvardag