Varukorg 0

Berglöfslådan® 1953 -2023

Berglöfslådan® firar 70 år!

År 1953 lanserades Berglöfslådan® i Kopparberg. 2023 har det gått hela 70 år sedan Gösta Berglöf fick den briljanta iden. Därför vill vi uppmärksamma jubilaren och dess väg från Berglöfs verkstäder till att bli en svensk industriklassiker.

Video om Berglöfslådans® historia

En av våra allra mest uppskattade produkter, Berglöfslådan®, är ett original som gjort stor nytta i svenska industrier genom åren. En insats vi genomfört för att uppmärksamma Berglöfslådan® och dess historia är skapa denna video. Hör vår VD Markus Asklöf berätta historien om hur Berglöfslådan kom till för 70 år sedan, samtidigt som du får ta del av härliga bilder från förr. 

Ta del av nostalgi från Kopparberg och svensk industrihistoria!

En hemsida tillägnad Berglöfslådan®

Ett annat sätt som vi firar 70-åringen på är att vi lanserat berglofsladan.se, en hemsida helt tillägnad den svenska industriklassikern. Här kan du dyka ner djupare i berättelsen om Gösta Berglöf, Berglöfs Verkstäder i Kopparberg och framförallt om Berglöfslådan®. 

Utöver historiska bilder och berättelser, finns även gott om information om Berglöfslådan® och hur den utvecklats från början av 50-talet till vad den är idag. 

 

Till Berglöfslådan.se

Exempelbild

 


Vill du också göra smarta och hållbara inköp?

Vi på MoveTech säljer begagnade produkter med mer att ge, som till exempel tippcontainrar och Berglöfslådan® med mera. Kontakta oss med era önskemål på info@movetech.com eller på 019 - 611 19 19. Det går även bra att kontakta oss om du har väl fungerade produkter som inte längre används, så kan vi hjälpa er att hitta ett nytt hem där de kommer till nytta.

 

Utvalda produkter

 

 

Fler nyheter från MoveTech