Lager

Oavsett om ditt lager är stort eller litet, så vet vi att det är av yttersta vikt att det fungerar som en väloljad maskin för att företaget i sin helhet ska briljera. För att uppnå ett smidigt arbetssätt krävs rätt utrustning. Här hittar du allt ett lager kan tänkas behöva för att kunna gå som på räls.

Lager

Allt för ditt lager finns här på MoveTech

På MoveTech har vi ett väldigt stort utbud för dig att botanisera bland. Allt du kan tänka dig för ditt lager finns här. Vare sig du är ute efter plastlådor, lastpallar, tippcontainer, arbetskorgar eller pallyftare. Kanske behöver du slitstarka och robusta arbetsbord och arbetsbänkar? Det ska inte vara svårt att hitta det du behöver, därför hittar du nedan lite mer om vårt enorma sortiment.

Lyftutrustning

Vi har många olika typer av lyftutrustning för det effektiva lagret. Utrusta ditt lager med högkvalitativa och praktiska verktyg för enklare lyft av tunga gods. Oavsett om du är på jakt efter lyftblock för dragarbeten, pallyftare och palldragare för lyft av tunga pallar och förvaring av gods på pallar, lyftbord vid höga och tunga lyft eller kanske en allmän lösning för lagrets varor, pallar och gods med staplare.

Transport och förvaring

Att ha praktisk utrustning som underlättar transporter och förvaring på lagret är A och O. I vårt utbud finner du alternativ för stora som små verksamheter. Kanske behöver du olika tippcontainers som transporterar och förvara material och gods, lastpallar transporterar allt från tunga till lätta gods som staplats på pallen eller olika typer av plastlådor som samlar ihop gods för att smidigt fraktas iväg,

 

Eller så kanske du behöver mindre arbetsredskap som rullvagnar för enklare godshantering, magasinkärror för att transportera säckar, dunkar, paket, däck eller skåp, eller lagerhyllor för att enkelt förvara verktyg och utrustning på höjd.

 

Allt du kan tänkas behöver för enklare transporter och smidigare förvaring på lagret har vi bland vårt breda sortiment! Är du på jakt efter rymliga och ordentliga plåtskåp och förvaringsskåp för arbetsplatsens alla viktiga utrustning, dokument, smådelssortiment har vi det också!

Montering- och packarbeten

Rätt utrustning för rätt ändamål vid montering- och packarbeten är A och O för god arbetsmiljö. Här finns olika typer av arbetsbord och arbetsbänkar som kommer i olika former, material och storlekar för en enklare arbetsvardag och tillbehör till packning och emballering. Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har några frågor eller funderingar.